HELLO,This is my blog . Im Manja,Manja Pretty Know me?Hhahahah LIC?Oppss,Btw this blog made by Ilya Zulaikha Thanks Darling<3 Hmp,I memang banyak blog yang blog lama tu just ignore okayy :) Yang ini baruu punyaa,Hhihihi Hidup i simple jee,Yaa memang i panas baran degil ngadangada manja semua adaa,tapi dalam hati berbunga bunga aww,Heee :D Dalam hidup aku yang penting sekali bagi aku Allah S.W.T Family semua OPEN MINDED :) Atok nenek memang sporting tapi nenek tuu takde laa sangat sejak i buat hal :( Hmp,Yelaa i kan degil tu ni tak boleh nak ni nak tuu,Hee Korang suka mengata aku kata laa apa korang sukaaa yaa aku memang tade ayah SO? Aku ada kacau korang tak kan?Hhahaha nak cakap bapak aku tanak jaga aku laa?Hhahahhah korang semua silap ayah aku meninggal,Korang kutuk laa selagi korang nak kutuk,Aku anak YATIM :) Korang pun tahu apa dosa kutuk anak YATIM kan :) So jangan bertambah kan dosaa,Kubur kita lainlain aku nak pakai macam mna sekali pun jangan busy body okay,Rimas :) What ever Guys I DON'T CARE WHAT PEOPLE WANNA SAY ABOUT ME KAYYSS (!) THAT NOT IMPORTANT FOR ME,BUT FOR YOU THIS IS REALLY IMPORTANT RIGHT :) SO JUST GO ON :D (THANKS FOR READ THIS OKAYY)

Friday, 13 May 2011

Perfect six :'(

Mas,Baby,Yaya,Dinie,Azmeera and aku tak lupa juga kat kau Naziera<3Weii korang aku rindu dengan korangg,Asal dalam kelas aku rindu korang :[ Mati laa aku macam ni dho,Aku menangis dho fikir kan korangg,Aku kat sana tade kawan macam korangg,Korang  THE BEST Sumpah dho wei!Aku taktahu laa korang rindu aku ke tak kat sana kan kan,Korang jangan lupa aku okayy,Yaallah aku nak pindah sana kalau boleh aku nak get back together ngan korangg,Aku nak macam dulu boleh tak?Speaking sama-2,Buat hal sama-2,Mmekak sama-2,Sekolah situu tade yang perngai mcm korangg sumpah dho F*CK :'[ Nak koranggggggggg!!Aku ro=indu korang aku tengok gambar kitaaa Menitik air mata aku,Yaya kau cousin yang paling baik wei,Aku sayang kauu<3 Yaya aku nak minta permintaan satu je,Kau baik laa balik dengan mas okayy aku sayang kan korang smua aku tanak korang gaduh lagi,Aku tahu nanti aku ambik PMR kat SMKLK korang dah okayyy ! Korang tak okay jangan panggil aku KAWAN :) Korannnggggg pujuk atokk weiii suruh aku pindah smklk balikkk,Aku tak boleh berlajar tak boleh focus korang takdee!Yaallah,Aku rasa macam nak stop sekolah je,Wei koranh aku nak korangggg aku nak korangg :( Kita kan tanak berpisah kan kan :'[ Korangggg pujuk atookkkkkk boleh kan?Aku rasa nak mati dho kalau korang takde dalam hidup aku ! Dalaa sampai sini jelaaa lagi banyak aku tulis lagi banyak air mata aku keluar ! Last words ILOVEYOUGUYSSSS ;'[ 

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.