HELLO,This is my blog . Im Manja,Manja Pretty Know me?Hhahahah LIC?Oppss,Btw this blog made by Ilya Zulaikha Thanks Darling<3 Hmp,I memang banyak blog yang blog lama tu just ignore okayy :) Yang ini baruu punyaa,Hhihihi Hidup i simple jee,Yaa memang i panas baran degil ngadangada manja semua adaa,tapi dalam hati berbunga bunga aww,Heee :D Dalam hidup aku yang penting sekali bagi aku Allah S.W.T Family semua OPEN MINDED :) Atok nenek memang sporting tapi nenek tuu takde laa sangat sejak i buat hal :( Hmp,Yelaa i kan degil tu ni tak boleh nak ni nak tuu,Hee Korang suka mengata aku kata laa apa korang sukaaa yaa aku memang tade ayah SO? Aku ada kacau korang tak kan?Hhahaha nak cakap bapak aku tanak jaga aku laa?Hhahahhah korang semua silap ayah aku meninggal,Korang kutuk laa selagi korang nak kutuk,Aku anak YATIM :) Korang pun tahu apa dosa kutuk anak YATIM kan :) So jangan bertambah kan dosaa,Kubur kita lainlain aku nak pakai macam mna sekali pun jangan busy body okay,Rimas :) What ever Guys I DON'T CARE WHAT PEOPLE WANNA SAY ABOUT ME KAYYSS (!) THAT NOT IMPORTANT FOR ME,BUT FOR YOU THIS IS REALLY IMPORTANT RIGHT :) SO JUST GO ON :D (THANKS FOR READ THIS OKAYY)

Friday, 13 May 2011

Muhammad Adib Zur'Ain

Rindu kauu laaa adib :[ boleh mati aku macam nii,Biy i tanak biy lupa kan sayang.Biy dah separuh daripada hidup sayang,Kalau boleh nak khawin ngan biy,Tu pun kalau ada jodoh Insyaallah :) Biyy sayang hari-2 fkir biy -.- Biy buat apa?Biy dah mandi belum?Biy dah cuci berak belum,Hhhaha,Biy dah korek hidung belum?Semua laaa,Kalau rumah sebelah-2 Memang sayang gegar rumah biy tuu Bagi pecah ahhaha,Or sayang tebuk bilik Hhahah bodoh --' Nak biyyyyy ;[ Sayang you tauuu (!) Biy sayang minta maaf kalau ada buat salah dengan biy,Terkasar bahasa ke,Degil ke,Kepala batu ke,Im sorry :) Biy banyak ajar sayang,Biy ajar bangun awal,Ajar macam-2 laa,Thanks biyyy,Now alhamdulillah dah boleh sikit-2 bangun awal :D Yelaaa i kan anak dara mana elok bangun petang-2 ni -..- Hhaha kan kan ! Yelaa asyik biy je jadi anak dara,Sayang pun nak jadi anak dara juga bangun awal,Hee ;) And No matter happen you're mine okayyy(!)No one can take him from me,except ALLAH okayy (!) Last words For you biyyy ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNMUCHH(!)

Perfect six :'(

Mas,Baby,Yaya,Dinie,Azmeera and aku tak lupa juga kat kau Naziera<3Weii korang aku rindu dengan korangg,Asal dalam kelas aku rindu korang :[ Mati laa aku macam ni dho,Aku menangis dho fikir kan korangg,Aku kat sana tade kawan macam korangg,Korang  THE BEST Sumpah dho wei!Aku taktahu laa korang rindu aku ke tak kat sana kan kan,Korang jangan lupa aku okayy,Yaallah aku nak pindah sana kalau boleh aku nak get back together ngan korangg,Aku nak macam dulu boleh tak?Speaking sama-2,Buat hal sama-2,Mmekak sama-2,Sekolah situu tade yang perngai mcm korangg sumpah dho F*CK :'[ Nak koranggggggggg!!Aku ro=indu korang aku tengok gambar kitaaa Menitik air mata aku,Yaya kau cousin yang paling baik wei,Aku sayang kauu<3 Yaya aku nak minta permintaan satu je,Kau baik laa balik dengan mas okayy aku sayang kan korang smua aku tanak korang gaduh lagi,Aku tahu nanti aku ambik PMR kat SMKLK korang dah okayyy ! Korang tak okay jangan panggil aku KAWAN :) Korannnggggg pujuk atokk weiii suruh aku pindah smklk balikkk,Aku tak boleh berlajar tak boleh focus korang takdee!Yaallah,Aku rasa macam nak stop sekolah je,Wei koranh aku nak korangggg aku nak korangg :( Kita kan tanak berpisah kan kan :'[ Korangggg pujuk atookkkkkk boleh kan?Aku rasa nak mati dho kalau korang takde dalam hidup aku ! Dalaa sampai sini jelaaa lagi banyak aku tulis lagi banyak air mata aku keluar ! Last words ILOVEYOUGUYSSSS ;'[ 

Wednesday, 4 May 2011

I want to be Dancer :)

Aaaarrggghhh I want to be dancer :( Can i?Wooooahhhhh best dooo,Asyik zapin,joget inang laaa boride daaa,Breakdance pulaaa nak cari group oh,Hobi aku menari jeee,Bestt kott,Dance dance dance?Sakit hati jee fikir,Bukan senang nak dance susah laa juga,Nak cari yang lebih expect tuu agak susah laa,Tapi aku kena cari group dulu :) Then berlajar dah expect baru kita battle Lallallaallala <3<3 Pray for me guys :D

Thursday, 21 April 2011

:'(

Hmp,Hari ni paling sedih bagi akuu,Hmp smua orang nak marah aku,semua orang nak salah kan akuu,Aaarrgghhh tenshion ye :( Hmp,Sorry biiy kalau u kena marah dengan ibu u sebab i,Hmp i janji i dah tak wall u macam tuu,Hmp DAMN(!) Hmp,Babi sedih pula akuu :( Dalahh not in mood,Bye sorry again guys ! Sorry Biy hmp.

Guys i will miss you all :)

Guys :( Aku dah nak pindah sekolah dah,Korang take care aww,Aku tak dapat nak jaga sekolah kita lagi --' Mesti ada yang kerek kan bila aku dah pindah Nvm aku akan datang usha2 korang kat sana aku ngan mas nak pindah dah,So korang pandaipndai laaa jaga diri yaaa :) Guys i will miss you all :'( Shittt ! Love You baby boo